Tekstoptimering

TEKSTOPTIMERING

Kender du det, at du bevidst kaster dig over noget, fordi det falder dig naturligt?

Sådan har jeg det med tekster.

Når jeg læser noget, så får jeg en puls ind i kroppen, som gør, at mine fingre begynder at hoppe rundt på tastaturet som bittesmå kænguruunger. Den begejstring, som de fleste af os forhåbentlig mærker på et eller andet tidspunkt i livet, om det er fordi foråret flimrer lige bag gardinet, logistikken i hverdagen går op uden gråd og sår på knæene eller vi bliver mindet om en sang fra fortiden, som alt for længe har ligget usunget hen. For mig opstår den begejstring, hver gang en tekst hænger sammen. Det er som om, det ligger i mit blod.


Jeg optimerer tekster, så sproget bliver flydende og indbydende og teksten velstruktureret. Det vil sige, jeg tager kærlig hånd om din tekst både på mikro- og makroniveau for at opnå et snorlige resultat. For hvad er et budskab værd, der fortaber sig i kringelkroge?


Jeg tilbyder også korrekturlæsning.


Tag fat i mig her: Ingen opgave er for stor eller lille.
TIDLIGERE KUNDER

Hjemmeside indhold om bl.a. træ svampe som disse.

BØGH & HELSTRUP A/S

Bygningsbiologisk rådgivningsfirma

Jeg har redigeret hjemmesideindholdet, optimeret udtrykket rent visuelt med et nyt site, skabt rækkefølgelogik i deres sitemap. Jeg har desuden kigget på deres eksisterende brochure og breve. I dag har de en informativ, navigérbar og funktionel hjemmeside.

 

VIBEKE DANMARK

Psykomotorisk terapeut
Vibeke Danmark havde brug for nogle autentiske interview, der kunne understøtte hendes terapiform og forklare de forskellige muligheder, hun tilbyder. Det var en fornøjelse at hjælpe denne fine hjemmeside i mål med tre klientfortællinger fra Tina, Søs og Helle.

 

Hjemmeside indhold om bl.a. træ svampe som disse.
De farverige glaspaneler fra opgangen ved Casa Kessler, Barcelona, Spanien, minder mig om Paulina Lundéns gode væsen.
Ord som perler på et trådhegn i solopgangen
Fuldfede og glade flodheste i zoo, København. Jeg vil gerne tro, at TRACs kommende kunder bliver lige så glade, nu hjemmesiden er redigeret.
Fuldfede og glade flodheste i zoo, København. Jeg vil gerne tro, at TRACs kommende kunder bliver lige så glade, nu hjemmesiden er redigeret.

AGILE AUTOMOTIVE

Sportsvognsproducent

Jeg har haft fornøjelsen af at skrive pressemeddelelse i forbindelse med lanceringen af SCX'eren i september 2020. Den blev flået ud af hænderne på Ritzau: pressemeddelelse

 

ONE GOAL FOOTBALL

1G
Jeg har redigeret hele tekstfladen på dette site, der henvender sig med højkvalitetsfodbolde til lokalsporten i Danmark.

TRANSLATØRFORENINGEN

Translatørforeningen

Vil du også have en hjemmeside, der ligger øverst inden for din branche? Jeg har redigeret hjemmesideteksterne, optimeret deres sitemap, sikret det visuelle udtryk og formuleret nye, informationsrige tekster. Løbende bidrager jeg med blogindlæg, nyheder og nyhedsbreve samt indhold til deres sociale platforme (Facebook og LinkedIn).

GRAVERSEN CONSULT

IT-arkitekt og JAVA-ekspert

Jeg har redigeret og løftet fortællingerne på engelsk og oversat dem til den danske version.