Caroline Qvist Abel – cand.ling.merc.

CAROLINE QVIST ABEL

cand.ling.merc.


Foto: Trine Kobborg

Profilbillede af Caroline Qvist Abel, fotograferet i Haveselskabets Have på Frederiksberg. Fotograf Trine Kobborg

HVEM ER JEG?

Jeg giver liv til en tekst og skaber lethed med mine ord. Det har jeg ikke altid været klar over, at jeg gør. Jeg har bare gjort det.


Men forestil dig glæden ved at få øje på sit faglige kald og samtidig finde modet til at forfølge det.


Derfor kan jeg sige, uden at det føles fortærsket: Jeg er passioneret for at skrive. Jeg er samtidig nysgerrig, lærelysten og sanselig, men også bevidst om, hvad der fungerer, og hvornår det skal være skåret ind til benet. Jeg har fokus på, hvad tekstens formål er og stor empati for dens modtager. Ud fra de to præmisser vælger jeg mine ord, så læseren er med hele vejen.


Det må samtidig gerne være smukt i sin helhed, fordi æstetik (også) er en vigtig ingrediens i kommunikation. Derfor forholder jeg mig gerne til den visuelle side af tekstens kontekst. At det æstetiske har betydning for mig, har jeg forsøgt at afspejle ved at bruge mine egne fotografier i min virksomhedsfortælling.BAGGRUND


Jeg er uddannet kandidat fra CBS med en tolkeprofil i italiensk.


Fra 2007-2015 brugte jeg min sproglige baggrund hos ferieboligformidler In-Italia A/S. I min stilling som kommunikations- og rejsekonsulent fik jeg mulighed for at bringe flere af mine spidskompetencer i spil, hvorfor mit kompetence-cv fra denne periode indbefatter ord som kommunikationskonsulent, tekstforfatter, korrekturlæser, redaktør, oversætter, koordinator, virksomhedens ambassadør, arbejdsmiljørepræsentant, festarrangør og meningshaver.


Du kan desuden studere hele mit CV på

ERFARING


Jeg søsatte mit lille verdensfirma QVIST ABEL

i juni 2016 og har i denne periode været

så heldig at arbejde med mange forskellige opgaver.


Det har givet mig en stadigt voksende

erfaring med at tekstoptimere, skrive og

oversætte, men den vigtigste læring som selvstændig har været at sige JA, og samtidig kende mine begrænsninger.
PERSONLIGE OG FAGLIGE FÆRDIGHEDER


Jeg har et medfødt talent for at planlægge og koordinere. Desuden er jeg effektiv som en ræv i et hønsehus uden at efterlade hverken fjer eller æg. Det betyder, at jeg ofte kan lave det hele på den halve tid.HER ER MIT ARBEJDE BLEVET VÆRDSAT

ATELIERET ARKITEKTER APS
Jeg har opbygget hjemmesiden i Squarespace, skrevet tekster og indsat billeder i samarbejde med arkitekt Gitte Falk. Hjemmesiden vil løbende blive opdateret med nye byggesager. Så husk at kigge ind i ny og næ.

Sjællands Odde set fra et bilvindue - hastigt på vej mod færgen: Kombardo!

TRANSLATØRFORENINGEN

Jeg har optimeret den gamle hjemmeside, ageret projektleder på opbygningen af den nye hjemmeside, bidraget til det visuelle udtryk, struktureret sitemap, forfattet nye tekster og bidrager løbende med opdatering til hjemmesiden og månedlige nyheder og blogindlæg.

Der er bogstaver alle vegne, som her i Ansø Dambrug, hvor der er A'er på de gamle fiberglasbaljer.

TRADE PRODUCTION A/S

Jeg har samarbejdet med Trade om mange typer tekster for Faxe Kondi, Pepsi Max, Guldtuben 2017, GGFestival, UniBrew, Heineken 0,0 m.fl.

Jeg er har også redigere og skabe nyt tekstindhold til Trades seneste hjemmeside.Farverige træsvampe dækker stammen som bølgende fløjl. De her er fotograferet i Søndermarken på Frederiksberg, tæt på, hvor Qvist Abel har adresse.

BØGH & HELSTRUP A/S

Dette bygningsbiologiske rådgivningsfirma er blandt mine første kunder. Jeg har oprettet deres Facebook- og LinkedInprofiler, leveret det første indhold og vejledt i den videre brug af begge kanaler. Jeg har fået skabt en ny hjemmeside, struktureret sitemap, vejledt om den visuelle side og formuleret indholdet.

Farverige træsvampe dækker stammen som bølgende fløjl. De her er fotograferet i Søndermarken på Frederiksberg, tæt på, hvor Qvist Abel har adresse.

VRADS GAARDE

Vrads Gaarde skulle have en hjemmeside: Den er opbygget i Sqarespace og jeg har leveret og redigeret tekst, opsætning, fotovalg m.m.
Nu er det bare at kontakte familien i det jyske smørhul, hvis du vil have lækre lammeskind, skønne delikatesser eller danskspundet garn